SparkleFlow Partner

"Rust in het applicatie landschap"

 APPLICATIE MANAGEMENT

Of het nu gaat om het leveren van één applicatie aan één specifieke eindgebruiker, het upgraden van een volledige applicatieomgeving naar een nieuwe Windows versie. Het levert altijd stress en frustratie op. En het duurt erg lang.

Het proces van applicatie aanvraag tot het leveren aan de eindgebruiker is een complex proces. Maar uiteindelijk gaat het er gewoon om dat gebruikers de applicaties krijgen om hun werk te doen.

WAAROM COMPLEX?

De informatie om de applicatie werkend op te leveren bij de eindgebruiker ligt vast in vele, niet gekoppelde, systemen, vaak één per discipline. Dat houdt in dat aan iedereen in het delivery proces wordt gevraagd om lijstjes op te leveren met de noodzakelijke informatie.

Hoe houden we controle over het upgrade en installatie proces? Hoe kunnen we gebruikers betrouwbare levertijden bieden. En hoe beperken we het risico dat applicaties niet werken bij oplevering.

SPARKLEFLOW

Met behulp van goede proces software voor het begeleiden van het upgrade en installatie proces van applicaties worden veel problemen voorkomen. Ook de voorspelbaarheid vergroot van de oplevering van de juiste applicaties met de juiste versies.

A2A biedt hiervoor SparkleFlow aan om weer rust te krijgen in het applicatie landschap.

OOK VOOR WINDOWS 10 MIGRATIE

De migratie naar Windows 10 staat weer op het programma. Welke gegevens heeft u nog allemaal bewaard en beschikbaar om deze keer te gebruiken voor het inregelen van de applicatieemigratie? Zijn ze nog actueel? Wie is binnen het bedrijf de eigenaar van de applicatie? Welke wijzigingen aan applicatieversie en/of database zijn gedaan na de laatste migratie?

A2A levert niet alleen de software maar zorgt voor implementatie en begeleiding voor een succesvolle migratie.