Over A2A Consultancy

Een huis kopen is ook niet simpel!  Om het perfecte huis te vinden en antwoorden te krijgen op vragen die u tegenkomt tijdens het aankooptraject schakelt u een makelaar in. Waarom dan ook niet voor uw IT diensten?

Wij zijn Uw IT Makelaar en helpen u bij het vinden van de juiste IT middelen. Of het nu gaat om consultancy, resourcing, trainingen, hardware, software of clouddiensten.

Met onze roots in de Brainport regio zijn wij sinds 2010 actief op de Nederlandse markt als IT makelaar en hebben meer dan 15 jaar ervaring. Wij helpen u graag met uw IT (aan)vragen!

Missie & Visie
Onze missie richt zich op het adviseren van ondernemingen in Zuid Nederland op het gebied van informatie en communicatie technologie.  Wij helpen ondernemingen bij het ontwikkelen en/of  uitvoeren van de  IT strategie. Hierbij zien wij IT als een secundair proces, dat  de primaire bedrijfsprocessen ondersteunt. Waarbij  de IT strategie  in lijn is  met de business-strategie.

Waarden
Bij de invulling van onze dienstverlening staat u als klant centraal waarbij wij werken nauw samenwerken met u. Kenmerkend is onze open en directe communicatie, met een volstrekt transparante aanpak naar u als klant maar ook naar onze business partners en medewerkers.

MVO
Wij hechten veel waarde aan de medemens en de omgeving waarin wij leven. Dit brengen wij in de praktijk door het milieu zoveel mogelijk te ontlasten: Onze medewerkers  maken zoveel mogelijk gebruik van het openbaar vervoer. De bedrijfsauto’s van onze medewerkers hebben een A-label. Wij werken zoveel mogelijk digitaal en in de Cloud.

Wij zijn maatschappelijk betrokken en willen altijd iets terug doen voor onze medemens en doen dit bijvoorbeeld door:

  • Een jaarlijkse kerstbijdrage aan Kika
  • Het sponseren van enkele deelnemers aan de Alpe d'HuZes
  • Het sponseren van deelnemers aan Movember  

Kennisdeling
Wij bieden u de kennis voor het nemen van de juiste beslissingen voor uw  IT strategie.  Wij stimuleren u bij het opdoen van nieuwe ideeën en kennis. Wij staan klaar om u te ontzorgen, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. Het A2A netwerk biedt uw hoogwaardige kennis, produkten en diensten op IT gebied.

Klik hier om door te gaan naar evenementen pagina voor seminars en workshops waarvoor u zich kunt inschrijven. Samen met onze business partners informeren wij u graag over de nieuwste technologiën, zodat uw IT omgeving aan alle moderne eisen voldoet.